2013 m. sausio 21 d., pirmadienis

Rise and shine

Perskaičiau straipsnį, kuriame sakoma, jog pats produktyviausias miego laikas yra tarp antros ir ketvirtos valandos, o iš viso užtenka miegoti nuo 23h iki 5h. Įkalbėjau sugyventinę (ką ten įkalbėjau, idėja buvo priimta su didesniu entuziasmu nei mano) ir ką, pradedam.

Šiandien pirma diena, o jausmas visai nieko. Dar prieš pradedant nusprendėm pasiilgint savo miegą valanda ilgiau - iki šešių. Bet tokiu atveju šeštą jau turim būti abiem kojom ant žemės, o ne tik budintis. Sunkiai sekės užmigti taip anksti, bet šiandien, įtariu, dėl to bėdų nebebus. Užtat dėl kėlimosi - jokių problemų! Ypač kai ne viena.

Kodėl pradėjau savanoriškai kankintis? Laiko trūksta. Vakarais, kaip ir produktyviausiu man paros metu, kažkaip galva vis sunkėja, mintys blaškosi kaip niekad. Labai tikiuosi, kad pakeitus ritmą, pasikeis ir darbingumas. O gal kaip tik suprasiu, kad nuo pelėdos likimo nėra kur bėgt.

Subjektyvus minusas - aš ne ryto žmogus. Reikia daug laiko, kad "prasičiūkinčiau", bet va, aštuonios jau ir galiu pradėt.

Sėkmės mums!




Nuoroda į straipsnį:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą